We gaan nog iets tegenkomen met diene schjarlowie!

Van Obama kan je veel zeggen, maar zijn inauguration speech heeft mij acht jaar geleden toch een warm gevoel bezorgd.  “Yes We Can” vind ik tot op vandaag nog steeds heel inspirerend.

redelijk snel vrouwmens

In schril contrast tot Donald Trumps harde, weinig aan de verbeelding overlatende speech.  “The American carnage stops right here, right now!”, “America first”, “Protection will lead to great prosperity and strength.”, zijn statements die recht uit zijn verkiezingspropaganda zijn geplukt.  Verkiezingspropaganda waar we toen mee lachten. Ik wareer tussen verwarring en walging, tussen

gelatenheid en ongerustheid als ik de man bezig hoor.

 

De man mag een kans krijgen, democratie is democratie, maar ik vrees dat ie in onze ogen toch een schjarlowie zal blijven.  Gelukkig heeft hij nog een redelijk snel vrouwmens.

Facebook Comments

2 reacties op “We gaan nog iets tegenkomen met diene schjarlowie!

  1. “Gelukkig heeft hij nog een redelijk snel vrouwmens”…… Das volgens mij enkel aan de buitenkant ….mijn gedacht is meer : golddigger, oppervlakkig, dom blondje, slaafje etc…. ik kan daar geen schoonheid in terug vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.